Den här dagen har förutom repetition och en lugn förmiddag bestått utav ett besök på ytterligare en skola, Kenswed, en gymnasieskola i vad som kändes som mitt ute i ingenstans. Kenswed startades för ungefär två år sedan utav en grupp svenskar är till för att utbilda ungdomar som egentligen inte har råd att gå i skolan. Kostnaderna för att driva skolan täcks främst utav svenskar som varje månad betalar en viss summa pengar och eleverna står själva endast för en mycket liten kostnad. 
 
På skolan åt vi lunch och dansarna gjorde halva sin företällning, men fick sedan avbryta på grund utav en regnskur och resten av tiden där tillbringade vi med att sitta i mindre grupper med eleverna och prata. Det var intressant att samtala med eleverna och utbyta frågor och svar om våra liv, även om det ibland kändes lite jobbigt att svara på vissa frågor, som att vi får bidrag för att gå i skolan och att nästan ingen i Sverige någonsin behöver oroa sig för att klara dagen. Förutom lite tyngre samtal så skrattade vi mycket och det känns tråkigt att vi kanske aldrig mer kommer träffa de härliga ungdomarna.
 
Imorgon åker vi till Masai Mara för att bo i tält, åka på safari, vaktas utav masaier och även besöka masaibyn. Vi kommer att vara där tills på torsdag utan tillgång till internet eller någon mottagning på mobilen, så vi återkommer på torsdag eller fredag med en ordentlig bildbomb ifrån de kommande dagarna.
 

3 kommentarer

Malin Leander

10 Feb 2014 19:07

Hoppas ni får en riktigt bra Safariupplevelse och vi ser fram emot bilderna.
Kram Malin
P.S. En stor kram till Amanda.

Mami

10 Feb 2014 20:09

Ha det så mysigt och som alltid var rädda om varandra:) och ser framemot mera bilder och berättelser :) P&K och hälsa Elise o alla där Te Amo mami o papi:)

Bis sis Alex

10 Feb 2014 21:41

Ta hand om er på safarin :) vilken resa ni gör sis, häftigt!! Pusssss o kramm!!! <3

Kommentera

Publiceras ej