Eftersom vi egentligen har sportlov nu, så har vi tagit en liten paus ifrån bloggen också och istället legat på stranden eller vid poolen de senaste dagarna. Vi har det jättebra här på Turtle Bay i Mombasa, med i stort sett bara klarblå himmel och 31+ om dagarna. Nätterna bjuder på 27+ och varma vindar, mys och dans på stranden med något gott att dricka i handen och fotdopp i havet innan tidvattnet drar sig tillbaka framåt klockan tolv.

Igår var vi ute på delfinsafari och såg en grupp delfiner på ungefär sju individer, varav minst en var en kalv. det var fantastiskt att se dem fria. Efter lunchen igår åkte vi ut på havet igen, då för att snorkla vid korallrevet. Det var otroligt häftigt, men vi var inte ute så länge på grund av minimaneter som brände alla och fick det att sticka till obehagligt varje gång. Många av oss hade även svårt att slappna av och andas ordentligt genom snorkeln, bland annat jag. Men det var ändå en upplevelse!

Den här delen utav vår resan känns som något välbehövligt. Att bara få slappna av och ta det lugnt behöver vi alla få göra, även om vi nu börjar längta hem riktigt mycket.

Elise

 
 
 
 
 
 
 

4 kommentarer

Mami

22 Feb 2014 12:16

Paradiset<3 Njut flickor:) det är inte mycket kvar!

Elin

22 Feb 2014 15:00

Vi vill se en bild på Elises hår!! :)

Svar: Haha jaså! Vilka är vi? ;)
eekenya.blogg.se

Malin Leander

22 Feb 2014 15:16

Det ser så härligt ut. Verkligen som "paradiset". Det är ni värda efter de påfrestande första veckorna. Snart ses vi på Arlanda. Ha det bra och njut av tillvaron!

Kram Malin

Mia Pihl

22 Feb 2014 16:09

Så fint! förstår att ni längtar hem nu. Tänker på er varje dag fortfarande. :-) Lite förändrad är man allt efter en sådan här resa. Ska bli kul att se hur bruna ni blir!

Kommentera

Publiceras ej